Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Pravá jihočeská velikonoční nádivka: Voní uzeným masem, muškátovým oříškem i bylinkami. Je krásně šťavnatá a kyprá
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením
6 foto Hodnocení 1× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
7 foto Hodnocení 205× Jak zpracovat vepřová játra? Nejlepší způsoby přípravy pro jejich dokonalou chuť
5 foto Hodnocení 664× Jak vařit játrové knedlíčky? Vyhněte se nejčastějším chybám a budou perfektní
6 foto Hodnocení 81× Jak se dělá játrová paštika? Tuto lahodnou pochoutku zvládnou i začátečníci
14 foto Hodnocení 11× Jak využít játra v kuchyni? Inspirujte se výběrem pochoutek připravených z jater
9 foto Hodnocení 2× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
Video Hodnocení 12× Drůbeží játra jsou jednoduchou pochoutkou výtečné chuti. Vyzkoušejte je s námi
Video Hodnocení 7× Játrové knedlíčky posunou vývar na vyšší level. Zkuste je s pomocí videonávodu
Mrkvové minikoláčky s povidly: Díky mrkvi jsou nádherně vláčné, úžasně jemné i přirozeně nasládlé a chutnají božsky
11 foto Českem s chutí: Ostravou zní festivalová muzika a voní klobásy i tyhle Míša řezy. Kde je ochutnáte a kde pořídíte oběd do stovky?
6 foto 6 tipů, jak připravit fantastické nepečené moučníky z jahod: Zkusíte jahodové tiramisu, pudink nebo zmrzlinu?