Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
6 foto Hodnocení 30× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme
15 foto Hodnocení 2× Jak vyčistit ucpaný odtok u dřezu? Máme několik rad, jak si poradit i bez chemie
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
7 foto Hodnocení 5× Chyby při umývání zeleniny a jak na ně: Čisté ruce jsou základem celého procesu
Hodnocení 166× Jak nabarvit vajíčka pomocí obarvené sody a octa: Kraslice získají netradiční vzhled
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
Když nemáte prášek do pečiva: Na výrobu domácího kypřidla stačí jenom tři suroviny a výsledek je zaručený
9 foto Půlhodina zábavy a domácí tavený sýr jen ze tří surovin je na stole! Je levnější, zdravější a jemnější než z obchodu
Jak účinně odstranit zápach z plastových krabiček na jídlo? Pomůžou staré noviny, káva, soda i octová voda
Hodnocení 37× Jak na to, aby těsto bylo nadýchané? Šest tipů na oblíbená kypřidla pro dokonalé moučníky
Hodnocení 10× Jak ochránit vyřezanou dýni, aby vydržela opravdu dlouho? Ne, není třeba umět čarovat, ale je v tom trochu alchymie
7 tipů, jak v domácnosti využít jedlou sodu: Hodí se nejen do pečení, skvěle s ní i vycídíte dřez i varnou desku
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka