Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
8 foto Hodnocení 68× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Video Hodnocení 19× Jak připravit cibulovou jíšku do lednice? Vyzkoušejte si ji s naším videonávodem
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
7 foto Hodnocení 26× Z které mouky se dělá jíška? Jen jedna to může být a my vám prozradíme, která to je
5 foto Hodnocení 12× Co je zásmažka a jak ji použít? Tipy pro správnou přípravu nejen pro začátečníky
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Video Hodnocení 26× Připravte suchou jíšku podle videonávodu. Je to snadné a jíška vydrží až půl roku
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
5 foto Hodnocení 4× Jak dlouho vařit zásmažku? Po provaření budou omáčky i polévky lahodně krémové
12 foto Hodnocení 57× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
5 foto Hodnocení 3× Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka