Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 2× Jak připravit americké brambory? Zkuste je netradičně upéct v ochucené tatarce
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet
7 foto Hodnocení 13× Jak připravit pečený čaj? Je vhodný jako jedlý dárek a zvládne ho i začátečník
Video Hodnocení 19× Grilovací koření se bude v létě hodit. S videonávodem ho připravíte za chvíli
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Video Hodnocení 56× Ozdobné kořeněné hranolky podle videonávodu: Vypadají krásně a skvěle chutnají
6 foto Hodnocení 12× Jehněčí maso je křehké a šťavnaté. Jak ho správně okořenit, aby vynikla jeho chuť?
7 foto Velikonoční perníčky od PerníKáči: Podle receptu úspěšné perníkářky jsou hned měkké, krásně voní a povedou se každému
10 foto Vyhlášený kuchař Miroslav Kalina dělá na Vánoce kapra po Novohradsku, který voní česnekem a na přípravu je snazší