Kvašená - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Pickles je krátce zkvašená zelenina. Může být jednodruhová, ale častěji se používá více druhů. Ke zkvašení se hodí zelenina s dostatečným množstvím sacharidů, které slouží jako potrava bakteriím mléčného kvašení. Takto připravená zelenina je zdraví prospěšná, obsahuje velké množství živin, vitamínů, minerálů, enzymů a vlákniny.
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Co nejraději jí nejmocnější muž světa Joe Biden? Americký prezident to má rád sladké. A doslova „ujíždí“ na zmrzlině!
Mini langoše z kynutého těsta: Krásně nadýchané placičky jsou úžasně vláčné díky zakysané smetaně a jejich příprava je snadná
Olivia Newton-John, hvězda filmu Pomáda, ráda vařila a vydala kuchařku. Pochutnala si na pálivé mrkvové polévce