Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Hodnocení 8× Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Hodnocení 15× 7 dobrot s rebarborou: Připravte si sladkokyselý koláč, kynuté knedlíky nebo náplň do palačinek
Alobal jako šikovný pomocník nebo hazard se zdravím? Do některých potravin se z něj mohou uvolňovat nebezpečné látky
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování