Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková
Na internetu kolují nebezpečné informace o škodlivosti některých olejů: Jsou to nesmysly, říká odbornice na výživu
Sádlo je zdraví prospěšné, říká specialistka na výživu Margit Slimáková: Protituková hysterie a strašení už naštěstí skončily
Úplňkový půst má svá rizika, nesmíme do něj jít bezhlavě, varuje odbornice na výživu Margit Slimáková
30 foto Jídlo v české nemocnici může chutnat skvěle: Losos se zeleninou, penne s parmazánem nebo bufetová snídaně jsou v těchto špitálech běžné
WHO zařadí sladidlo aspartam mezi nebezpečné látky. Je třeba pokračovat ve studiích, říká expertka Margit Slimáková
Odbornice na výživu Margit Slimáková radí: Hlad skvěle zaženou vajíčka i obyčejný tvaroh, s těmito potravinami kila poletí dolů
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Slané muffiny místo velikonoční nádivky: Ozdobí velikonoční stůl, nádherně voní po jarních bylinkách a božsky chutnají