Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Video Perfektní vývar s drožďovými knedlíčky podle Jana Punčocháře: Dejte pozor na teplotu vody při začátku vaření, radí šéfkuchař
Video Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
4 foto Hodnocení 141× Co jsou utopené řízky a jak je připravit? Vychutnejte si jejich šťavnatost
5 foto Hodnocení 4× Jak uvařit uzenou polévku? Silný vývar z uzeného masa je báječně voňavý a chutný
6 foto Hodnocení 4× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
7 foto Hodnocení 28× Tajemství dokonalého vývaru: Víme, jak připravit ten nejlepší vývar ze všech
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 11× Ovarová polévka z jitrnice: Připravte si zabíjačkovou pochoutku bez zabíjačky
7 foto Hodnocení 6× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli