Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
7 foto Hodnocení 1× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
10 foto Hodnocení 1× Jak využívat kapary v kuchyni? Kvůli jejich silné chuti je používáme s mírou
5 foto Hodnocení 130× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
4 foto Hodnocení 8× Jak připravit salát z hlávkového nebo ledového salátu. Odpovídáme začátečníkům
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
7 foto Hodnocení 61× Jak na přípravu sladkokyselého nálevu? Hodí se na okurky, papriky i čalamády
6 foto Hodnocení 6× Už vás nebaví klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Máme pro vás zajímavé variace
Houby ve sladkokyselém nálevu neboli houby s octem: Do kulajdy se hodí více než sušené a jsou skvělé i jako příloha místo okurek
Hodnocení 72× Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
4 foto Hodnocení 45× Desatero rad na téma čalamáda: Jak zavařit báječnou směs zeleniny, plnou chutí a barev
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá
19 foto Co dnes dělají vítězové MasterChef Česko: Brzký konec slávy, několik kuchařek, práce v televizi i vaření v nejlepší restauraci na světě