Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
5 foto Hodnocení 112× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
4 foto Hodnocení 2× Jak připravit salát z hlávkového nebo ledového salátu. Odpovídáme začátečníkům
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
7 foto Hodnocení 54× Jak na přípravu sladkokyselého nálevu? Hodí se na okurky, papriky i čalamády
6 foto Hodnocení 6× Už vás nebaví klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Máme pro vás zajímavé variace
Houby ve sladkokyselém nálevu neboli houby s octem: Do kulajdy se hodí více než sušené a jsou skvělé i jako příloha místo okurek
Hodnocení 72× Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
Hodnocení 10× Kozí nebo beraní rohy ve sladkém nálevu s rozinkami: Tento recept doporučujeme vyzkoušet
4 foto Hodnocení 45× Desatero rad na téma čalamáda: Jak zavařit báječnou směs zeleniny, plnou chutí a barev
5 foto Hodnocení 59× Desatero rad na téma zavařování okurek: Křupavé a kořeněné okurky s námi snadno zvládnete
Hodnocení 67× Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka