Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
9 foto Hodnocení 948× Jak ohřát řízek? Poradíme hned 4 způsoby, jak mít řízek chutný i po ohřátí
10 foto Hodnocení 357× Jak nejlépe ohřát houskový knedlík? Poradíme 2 varianty snadného ohřívání
5 foto Hodnocení 57× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
8 foto Hodnocení 30× Jak poznat dobře ohřátou klobásu? Poradíme dva tipy pro dokonale připravenou uzeninu
Řezník Čejka radí, jak ohřívat párky, aby nepopraskaly: Tyhle tři postupy zaručí šťavnatou chuť a dokonalý vzhled uzeniny
8 foto Hodnocení 14× Jak dlouho vařit klobásu? Uzeniny je třeba ohřívat pozvolna na nízkém stupni
12 foto Hodnocení 3× Kupované vafle můžete jíst rovnou nebo je ohřát, aby chutnaly jako čerstvě upečené
Turecké manti: Miniaturní taštičky z tenkého těsta se plní masem i bramborami, orientální šmrnc jim dá speciální omáčka
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké