Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
4 foto Hodnocení 163× Jak upéct jitrnice? Poradíme, jak docílit dokonale upečených jitrnic bez vytečení
Kde se dá v Praze grilovat: Velký přehled míst, kde je gril zdarma nebo od 150 Kč za hodinu. Tady bude léto horké!
4 foto Hodnocení 9× Desatero otázek a odpovědí na téma potraviny vhodné na gril: Co vše se dá grilovat?
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
9 foto Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Jak nejlépe opéct brambory? Aby byly krásně křupavé a nadýchané, je potřeba správný typ brambor a vhodný tuk
7 foto Hodnocení 34× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
5 foto Hodnocení 20× Chyby při přípravě tortill: Zapomeňte na dlouhé hnětení těsta i na pomalé opékání
Video Hodnocení 12× Věděli jste, že můžete špekáček nařezat na 8 způsobů? Podívejte se na názorné video
21 foto Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt
Hodnocení 15× Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
9 foto Hodnocení 49× Jak nejlépe nařezat špekáčky? Máme pro vás 5 tipů na skvěle propečené a šťavnaté špekáčky
10 foto Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Sezóna horkých polévek: Jak na perfektní celestýnské nebo fritátové nudle? Základem je dokonalé palačinkové těsto