Ovesné vločky jsou synonymem zdravé výživy a zdroj řady živin
Ovesné vločky mají široké využití v kuchyni i v kosmetice. Kdo by neznal a rád nesnídal ovesnou kaši, granolu nebo domácí müsli? Velikým kladem ovesných vloček je také jejich cena, jsou velmi levné. Díky neutrální chuti se navíc hodí k přípravě slaných i sladkých jídel.
Snídaně s ovesnými vločkami
Nejjednodušší je přisypat ovesné vločky do poháru nebo jogurtu. O něco pracnější jsou sušenky z ovesných vloček, které jsou křehké a plné energie. Z vloček lze upéct i výborné muffiny. Skvělý tip na zdravou snídani jsou také vločky s malinami.
Den ovesné kaše
Den ovesných sušenek
Den ovesných vloček
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
MasterChef Česko na sladko: Jak zvládnout odpalované těsto a upéct perfektní věnečky?
Pampelišky jsou přírodní poklad: Vyrobte si pampeliškový olej, využijete jej třeba při opalování
Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť