Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Hodnocení 8× Ačokča plněná mletým masem v rajské omáčce: Podává se s knedlíkem a je stejně dobrá jako plněné papriky
6 foto Hodnocení 135× Ačokča je nenáročná popínavá zelenina. Poradíme, jak ji pěstovat a zpracovat její plody
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař