Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
9 foto Hodnocení 16× Pečené papriky: S olivovým olejem, česnekem a octem získáme opravdovou lahůdku
Cikánské kuře: Jemně pikantní a šťavnaté maso pečené společně s bramborami hraje rozmanitými chutěmi všech ingrediencí
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl
4 foto Hodnocení 3× Pečená jablka jako lehký vánoční dezert: Vyzkoušejte pochoutku plnou sladké šťávy
Husí výpek je lahůdkou, dá se využít mnoha způsoby: Přidat se může do těsta, pod dušené zelí i do skvělé pomazánky
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
Hodnocení 20× Místo nezdravých brambůrek můžeme mlsat zeleninové chipsy. Snadno si je připravíme sami v troubě na plechu
Hodnocení 2× Jak vytvořit originální dezert z jablíček? Vyzkoušejte s rodinou jednoduchá plněná jablka. Děti budou nadšené
Hodnocení 16× Už jste ochutnali jablka v županu? Oblíbená dobrota našich babiček nám přijde k chuti během podzimních dnů
Hodnocení 163× Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky
Hodnocení 26× Do pečeného čaje zužitkujeme různé druhy ovoce, přidáme cukr a voňavé koření. V zimě nás příjemně zahřeje
10 tipů, jak neobvykle využít v domácnosti alobal: Nabrousí nože, zažene škůdce a pomůže vyčistit plech
7 nejlepších dobrot z rajčat a jak je nejlépe připravit: Rajská marmeláda nebo omáčka vyžadují tyto postupy
Hodnocení 214× Cuketa pečená v troubě je rychlé letní jídlo, které se dá různě obměňovat a chutná moc dobře. Vyzkoušejme ty nejlepší recepty
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
12 nejlepších receptů na pečené kuře: Zkuste to s česnekem a citronem, plněné mandlovou nádivkou nebo à la kachna!
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná