Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
8 foto Hodnocení 3× Jak se vaří v pomalém hrnci. Čeho si všímat při nákupu a jaké hrnec přináší výhody
8 foto Hodnocení 17× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
9 foto Hodnocení 13× Jak udit domácí špekáčky v pomalém hrnci? I bez udírny lze připravit voňavé buřtíky
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Hodnocení 20× Jak uvařit fazole v pomalém hrnci? Jednoduché vaření nám ušetří čas u sporáku, přestože trvá dlouho
Hodnocení 171× Jak jednoduše uvařit cizrnu? Máme pro vás tři tipy, jak ušetřit čas i práci při vaření oblíbené luštěniny
Hodnocení 123× Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Hodnocení 31× Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
Hodnocení 20× Nejlepší hrachová polévka: Dá se uvařit na různé způsoby a výborně chutná s křupavými krutony
Hodnocení 75× Na poctivý hospodský hovězí guláš už nemusíte do restaurace. Připravte si jej doma, s pořádnou dávkou cibule a česneku
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni
Šumavská topinka podle Pepy Nemravy: S česnekem a krémovými vejci je dokonalá, radí účastník MasterChef Česko