Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
11 foto Hodnocení 94× Chyby při přípravě škvarků: Mějte vše předem připravené a obrňte se trpělivostí
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat řeckou musaku? Tradiční řecký vrstvený pokrm je plný masa a zeleniny
6 foto Hodnocení 8× Desatero rad na téma krůtí maso: Jaké má výhody a proč ho zařadit do jídelníčku
6 foto Hodnocení 11× Co dělat se sraženým těstem? Zkusíme chybu napravit ještě před vložením do trouby
11 foto Hodnocení 1× Jak se vaří rýže v rýžovaru? Poradíme vám, jak dosáhnout dokonale nadýchané rýže
9 foto Hodnocení 14× Jak se dělá posypka na buchtu? Správný poměr surovin zaručí tu správnou křupavost
9 foto Hodnocení 2× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
5 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
3 foto Hodnocení 1× Jak udělat butter chicken? Kuře v jemné rajčatové omáčce si oblíbí děti i dospělí
6 foto Hodnocení 61× Jak vyškvařit sádlo a škvarky v troubě? Vysvětlíme vám postup krok za krokem
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit rýžový nákyp? Tradiční sladký pokrm zasytí a uspokojí chuťové buňky
6 foto Den dětí: Oslavte jej s nápaditě a stylově. Vyrobte jim želé hady, housenky z ovoce nebo domácí nanuky