VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
6 foto Hodnocení 2× Hruškové i jablečné koláče se připravují stejně. Rozdíly mezi nimi jsou minimální
11 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma polevy na dorty: Polití moučníku je dekorovací technikou
5 foto Hodnocení 35× Čím zvlhčit korpus na dort? Sirup nebo likér zachrání a ochutí suchý piškot
5 foto Hodnocení 2× Čokoládová poleva s ořechy: Schová nerovnosti na moučníku a přitom ho dochutí
3 foto Hodnocení 17× Na jaké mouce se válí těsto? Řešení je jednoduché, stačí dodržet jedno pravidlo
9 foto Hodnocení 8× Náplně sladkých koláčů a koláčků: Využijte tvaroh, mák, povidla, ale i ořechy a ovoce
6 foto Hodnocení 5× Jak zředit hustou marmeládu? Poradíme, jak upravit konzistenci hotové zavařeniny
7 foto Hodnocení 1× Batáty ve sladké kuchyni: Vypadají a chutnají jako brambory, ale brambory to nejsou
9 foto Hodnocení 14× Plněné trubičky: Chutné jsou jako cukroví, lahodný zákusek nebo jako křehké kremrole
9 foto Hodnocení 3× Rychlé moučníky připravené do 30 minut: Žádná návštěva vás už jen tak nezaskočí
7 foto Hodnocení 235× Který cukr se dává do šlehačky? Řiďte se dvěma pravidly a výsledek vás nezklame
6 foto Hodnocení 1× Dobroty s karamelem: Milují je děti i dospělí, od bonbónů až po sladké omáčky
8 foto Hodnocení 25× Čokoládové fondue: Do báječné rozpuštěné čokolády se dá namočit spousta dobrot
9 foto Hodnocení 9× Křehké těsto je při dodržení pravidel královnou těst na slané i sladké koláče