Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Pravá jihočeská velikonoční nádivka: Voní uzeným masem, muškátovým oříškem i bylinkami. Je krásně šťavnatá a kyprá
22 foto Sedm skvělých retro večeří: Stále frčí lančmít, buřtguláš i krupicová kaše. Zvládne je každý a za pár korun
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná
Co jsme jedli a pili u sledování Nemocnice na kraji města? K turecké kávě se podávaly jednohubky a frčely poháry s pudinkem
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na Velikonoce křupavé palmové listy podle 100 let starého receptu
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na neděli kynutou ořechovou bábovku podle receptu z první republiky!
4 foto Bláznivé svátky cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: 50 dárků pod stromečkem, režná rybí polévka i speciální štrúdl nesmí chybět
10 tipů, jak neobvykle využít v domácnosti alobal: Nabrousí nože, zažene škůdce a pomůže vyčistit plech