Řezy jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně, jaké oblíbené jsou ty vaše?
Sladké na jazyku se rozplývající řezy jsou součástí našeho běžného jídelníčku. Každý z nás si jistě rád dopřeje sladkou tečku nejen po nedělním obědě. Existuje spoustu druhů a variací jak připravit řezy, proto si každý jistě vybere ty svoje oblíbené.
Máme pro vás pár tipů na dokonalé řezy
Mezi nejznámější a velmi oblíbené jsou Míša řezy, které vás uchvátí jsou chutí a snadnou přípravou. V sezoně plné ovoce si můžeme připravit lahodné řezy s ovocným krémem. Pro milovníky čokolády tu máme řez plněný krémem z pařížské šlehačky.
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Květák, jak ho možná neznáte: Připravíte z něj skvělou pizzu nebo dokonce kapučíno!
Připravte si ta nejlepší sušená rajčata. Sušit je můžete nejen na slunci, ale i v sušičce a v troubě
Kucmoch s kapustou: Slaný bramborový koláč z Pojizeří krásně voní majoránkou a díky kapustě je hezky vláčný