Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
10 foto Hodnocení 6× Časté chyby při pěstování fazolí: Rostliny jsou citlivé na chlad a potřebují vláhu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
4 foto Hodnocení 19× Jak sklízet a vyklepávat mák. Víte, proč ručně sklizený a vyklepaný chutná nejlépe?
Hodnocení 42× Jak získat semínka okurek z vlastní zahrady? Máme pro vás tipy pro úspěšné semenaření
Hodnocení 13× Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
4 foto Hodnocení 20× Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Hodnocení 3× Záludnosti při nakličování aneb jak si poradit s ředkvičkou. Jemné kořínky mohou připomínat plíseň
Hodnocení 24× Jak připravit skvělou domácí granolu z ovesných vloček? Je plná ořechů, semínek, sušeného ovoce a třeba i čokolády
Hodnocení 16× Jak jíst dýňová semínka a k čemu se hodí? Dýňová polévka, posypaná opraženými semínky, chutná ještě lépe
Hodnocení 122× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý
Hodnocení 4× 7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka
Maličké koláčky rumáčky: S vůní rumu a tvarohovou nádivkou s rozinkami jsou dokonalé a zachutnají všem
Nové brambory v podzimní kuchyni: Skvělé jsou z popela, opečené na grilu nebo jako základ pro vídeňský bramborový salát