VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
9 foto Hodnocení 2× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
Srdce na smetaně: Lahodné maso ve smetanové omáčce potřebuje delší dobu na přípravu a přidání smetany ve správný čas
6 foto Jednoduchá valentýnská srdíčka podle Besky z MasterChefa: Moučník z listového těsta zvládnou i začátečníci
S koblihami ve tvaru srdíček oslavíte konec masopustu a ještě jimi můžete potěšit svou lásku v den svatého Valentýna
7 foto Hodnocení 11× Dorty ve tvaru srdce jsou krásným dárkem z lásky: Připravujeme je nejen na Valentýna
Video Hodnocení 40× Jak ozdobně tvarovat vejce natvrdo? Video poradí, jak snadno zdobit plátky vajíček
Hodnocení 4× Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma Valentýn: Oslavte s námi svátek zamilovaných výborným jídlem
Hodnocení 5× Láska vždy procházela žaludkem. Připravte těm, které milujete, sladké gesto, a do něj srdce plné chutného překvapení
Video Hodnocení 102× Dort ve tvaru srdce i bez speciální formy. Názorné video se skvělou vychytávkou ukáže, jak na to
Hodnocení 81× Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma