Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 85 min

85 min (85 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 866 kJ /
685 kcal
Bílkoviny10,87 g
Tuky44,76 g
Vláknina20,54 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 857 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy52,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdce si nakrájíme na kusy velké jako na guláš, cibule nadrobno, česnek na plátky, papriku na menší kousky a jarní cibulku na kolečka. Krok 2: Na sádlo si dáme v papiňáku osmažit cibuli dohněda, přidáme srdce, které zprudka necháme zatáhnout ze všech stran a papriku, kterou necháme jen moment osmahnout a zalijeme vodou, nebo vývarem, aby bylo srdce ponořené, přidáme kousky papriky, fazole, česnek na plátky, mírně osolíme a necháme vařit v zavřeném papiňáku-srdce se dělá déle, asi 1 hod, aby bylo měkké, nebo si ho můžeme nejdřív povařit a vývar pak použít na zalití srdce. Krok 3: Až se nám papiňák otevře, dáme jarní cibulku, rajčatový protlak, majoránku, nastrouhaný chleba a kdybychom chtěli ještě hustější vývar tak dáme hladkou mouku rozmíchanou v malém množství vody. Doladíme solí, pepřem, vodou nebo vývarem podle toho, kolik potřebujeme porcí, promícháme, provaříme a je hotovo.

Zveřejněno 19. 3. 2012

Poznámka autorky Bibinka

Vyzkoušejte, není to drahé a je to opravdu výborné chuti, hlavně pro milovníky gulášů! Podávala jsem s rýží a mohou být knedlíky, brambory, těstoviny, nebo jen tak s pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AAEz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AAEz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Vypadá to dobře:-p určitě vyzkouším:yes:

Anna Kocikova: Aničko, já věděla, že se ti bude líbit hlavně ten papiňák:-D Naučila si mě to ty, jak jsi sem dávala recepty, já ho tu měla téměř nový zasunutý hluboko v lince, několik let si na něj ani nevzpomněla a až teď v něm občas vařím;-)a je to fajn:yes: Ten gulášek někdy udělej, jak znám už vaše chutě, budete obá spokojení:yes:

Bibinko Tvůj"spejšl"gulášek se mi moc líbí:-KTaké dělávám ze srdíčka,ale bez fazolí a ty my též můžeme.Takže príma kombinace surovin na hezkou papiňáčkovou dobrotu:-p:yes::yes:
Ale když dnes porovnám ceny masa(u nás)srdíčko za 69,-kč/kg a vepřové plecko 64,-kč/kg,tak ten rozdíl moc velký není a kdo ví,jak to půjde všechno dál:-S:no:

;-)gulášek se mi líbí:yes::yes:

vybusna:Ano, každému dám přílohu podle přání-vždy připravena:-D

No vidím,že budu muset napsat a uvařit recept z hovězího srdce a samozřemě nafotit,tak se mi zdá ,že je tady víc labužníku, jak je zdrávo.;-)

ja s knedlou prosim.....

a já bez přílohy;-):-p:yes::yes::yes::yes: nebo jo.. sklenička pivečka:-8:-D:-D;-):yes:

Povedené, já s chlebem prosím ;-);-);-)

Hmmm,ze srdce delam gulasovou polivku a zkousela jsem i recpt typu co dum da a bylo to dobry....tohle s fazolema vypada taky dobre....a jelikoz lusteniny obcas jsou zdrave,tak ukladam a boduji...:yes::yes::yes:

Jani,včera jsem měla také srdíčko:-K;-):yes:

Znám, dělám, jen ne s bílými fazolemi, takže udělám a jinak mňam :-p:-p:yes:

Tématické fráze:
fazole vařené v papiňáku, vepřove srdce v papináku, fazolový guláš z papiňáku, jak dlouho varit fazole v papinaku, fazolový guláš v papinaku, papiňák jak dlouho se vaří s fazolemi, hovezi srdce papinak, hovězi srdce v papiňáku, kolik vody v papinaku, hovězí srdce s fazolem, kureci srdce papinak, vaření fazolí v papiňáku, hovězí srdce a fazole, vařeni fazole v papinaku, hovězí srdce s fazolemi, vepřové srdce s fazolemi, fazolovy gulas z velkych fazoli, jak varit fazole v papinaku, veprove srdce s fazolí, jak dlouho se vaří fazole v papiňáku

Suroviny:
srdce vepřové, cibule, česnek, slanina, fazole bílé malé, cibulka jarní, protlak rajčatový, petrželka, paprika čerstvá červená, majoránka, paprika sušená sladká, chléb, sádlo, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu