VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Video Hodnocení 496× Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
Hodnocení 85× Jak připravit rychlou šťávu k masu: V základu by neměl chybět silný a chutný vývar
Nechybí vám na zahradě arónie? Hvězda domácích sirupů se vejde do každé zahrádky a pěstování snadno zvládne i začátečník
Domácí rajčatový džus se hodí do smoothie, polévek i omáček. Ve slavném koktejlu Bloody Mary hraje spolu s tabascem hlavní roli
Hodnocení 26× Jak připravit malinový sirup. Máme pro vás snadný recept, který zvládne i úplný začátečník
Hodnocení 27× Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Hodnocení 40× Rakytník je považovaný za zázrak Sibiře. Víte o jeho léčivých účincích a způsobech využití celé rostliny? Vyzkoušejte olej, sirup nebo džem
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?