Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Díky sterilování neboli zavařování jednoduše uchováte oblíbené výpěstky

Díky sterilování neboli zavařování jednoduše uchováte oblíbené výpěstky

Jakmile vaše zahrádka vydá své bohatství, začíná boj s časem. Jak všechny ty dobroty sníst dřív, než se začnou kazit? Pokud nechcete obdarovávat široké příbuzenstvo, přijde na řadu zavařování neboli sterilování, díky kterému si budete moci na své úrodě pochutnat i v zimě.

Časté chyby při sterilování

Byla by škoda času i potravin, kdyby se zavařování nepovedlo. Předem je tedy dobré nastudovat postup a nejčastější chyby. Kdo je dobře připraven, není později nepříjemně překvapen. Nejen chyby při tvorbě kompotu zabolí...

Způsoby sterilování

Ostřílení zavařovací experti vlastní zavařovací hrnec, ale co ti ostatní? Zavařovat lze i v obyčejném hrnci nebo v troubě. Vždy je důležité věnovat potřebnou péči přípravě zavařovacích sklenic.

 

Více

1 2 3

Další témata

Další recepty