Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě, vařený ve fólii nebo v ubrousku se vždy povede
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Ladislav Špaček radí, jak být dobrým hostitelem: Vánoční návštěvy nevyzouvejte a nepeskujte za bujaré oslavy, jde to i jinak
Šéfkuchař radí, jak na dokonalý řízek: Klíčem k úspěchu je snadný fígl s trojobalem a správné smažení
20 foto Tenhle skvost si Žižkováci nechávají pro sebe. Na řízek za 120 Kč se tady stojí fronty každý čtvrtek, v nabídce je i cukroví
Znáte prezidentské řízky? Šťavnaté maso doplňuje sýr a gothaj: Hotové je máte rychle a téměř bez práce, chuť si zamilujete
5 foto Hodnocení 105× Proč se odlupuje strouhanka z řízků a jak tomu předejít? Přinášíme tipy k úspěchu
Video Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tradiční jablečný dezert æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky chutná skvěle a zažene chmury
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit nejlepší strouhanku na řízek: Když nemáte čas, pomůže trik s troubou, pak bude strouhanka dokonalá
Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak osmažit řízek, aby strouhanka neopadávala: S těmito fígly se to podaří pokaždé a i s minimem zkušeností
20 foto Hodnocení 297× Jak obalit smažák, aby nevytekl? Poradíme snadný postup se skvělým výsledkem
Video Hodnocení 16× Jak připravit strouhanku na posypání ovocných knedlíků? Naučte se ji podle videa
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
Jak propašovat maso do žaludku malých „vegetariánů“? Přinášíme tipy maminek a recept na domácí kuřecí párky
Vaření v mikrovlnce: Pudink, zapečené brambory i paellu zvládnete s těmito recepty rychleji a ještě si skvěle pochutnáte