Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
5 foto Hodnocení 81× Jak udělat cibulové kroužky? Fantastická a křupavá pochoutka se hodí nejen k pivu
5 foto Hodnocení 61× Jak udělat řízky z pýchavky? Z jediné houby nasytíte celou rodinu a ještě sousedy
18 foto Hodnocení 31× 7 receptů na smaženou cuketu: Letní řízečky báječně chutnají v trojobalu i v těstíčku
7 foto Hodnocení 49× Jak udělat cuketu na pánvi? Usmažte ji jen tak, v trojobalu nebo v křupavém těstíčku
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
6 foto Hodnocení 476× Jak připravit těstíčko na obalování? Řízky jsou šťavnaté a těstíčko skvěle křupavé
Deep fried butter aneb Smažené máslo: Kousky másla v křupavém těstíčku jsou sladkým pouťovým hitem z Ameriky
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
8 foto Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč
Hodnocení 11× Pokrmy z asijských bister snadno připravíte i doma. Vyzkoušejte třeba kousky masa nebo zeleniny v tempuře
Domácí kuřecí nugety chutnají lépe než z fast foodu díky triku s mrazákem. Příprava je snadná, chuť vynikající
9 foto Usmažili jsme kyselé okurky v křupavém těstíčku: Americká specialita chutná překvapivě dobře, jen potřebuje výraznější dochucení
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova
Květák à la křidýlka Buffalo Wings: Vege verze masové pochoutky je s touto speciální omáčkou k nerozeznání od originálu
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
5 foto Prvorepubliková kuchyně v novém pořadu Labuť u sporáku: Milovaný dort Emy Destinnové snadno zvládnete upéct doma
6 foto 6 tipů, jak připravit fantastické nepečené moučníky z jahod: Zkusíte jahodové tiramisu, pudink nebo zmrzlinu?