Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
3 foto Hodnocení 6× Špagetová tykev je stále tak trochu raritou. Jak ji pěstovat a zpracovat v kuchyni?
10 foto Hodnocení 2× Desatero na téma dýně: Není to jen podzimní dekorace, ale i skvělá surovina k vaření
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Hodnocení 34× Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně a cuketa: Víte, jak ho zpracovat?
Zapečené palačinky na sladko: Výtečné jsou s povidly a drobenkou, nebo s tvarohem a jablky, děti je budou milovat