Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
7 foto Hodnocení 1× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
12 foto Hodnocení 5× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
5 foto Hodnocení 1× Jak uchovat letní jablka? Několik tipů, jak prodloužit trvanlivost letních jablek
18 foto Hodnocení Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Hodnocení 43× Jak připravit petrželové pesto. Skvěle se hodí k dochucení těstovin, masa či grilovaných pochoutek
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
Hodnocení 78× Jak zpracovat papriky. Mohou tvořit hlavní chod, být součástí zeleninové směsi, dají se zavařit na zimu
7 foto Baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa: Je to velká čest, říká. Rozhodnout mohou drobnosti, třeba špatně navážená káva