Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Uherská pěna podle ČSN: Na dokonalou retro pomazánku na chlebíčky nebo na chleba stačí jen tři ingredience
Vlašský salát podle normy ČSN: Důležité je dodržet správný poměr surovin, dochucovat postupně a výsledek bude perfektní
Zelné fleky nasladko podle receptury ČSN: Staročeské levné jídlo voní skořicí a chutná překvapivě dobře
Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami
Klasický okurkový salát podle ČSN: Typickou sladkokyselou chuť zajistí správný poměr vody, octa a cukru
Soukenický řízek podle normy ČSN: Základem úspěchu je pěkně prorostlý bůček, skvělou vláčnost zajistí i mléko
Retro vepřenky podle normy ČSN: Takové mívali kdysi v automatu Koruna a šťavnaté byly díky malému fíglu s ledovou vodou
Brokolicová polévka s voňavou zeleninou a aromatickým sýrem překvapí skvělou chutí a krémovou konzistencí
Jak na dokonalé plněné ořechy: Podle tradičních receptů na těsta i krémy se tohle cukroví vždycky povede
Holka u plotny radí: Jak na výborný retro ořechový dort? S pudinkovo-máslovým krémem a provoněný rumem chutná skvěle
Bramborové placičky s ricottou a mozarellou, pečené v troubě (nebo na Crisp) Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Danca