Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
5 foto Hodnocení 11× Kdy se sází ozimá cibule? Poradíme vám. Mnoho zahrádkářů na ni nedá dopustit
9 foto Hodnocení 2× Jak množit jahody. Vlastní sazenice získáte snadno a bez námahy. Začátečníkům poradíme
12 foto Hodnocení 5× Jak se starat o lilek. Tato teplomilná rostlina si získává stále více pěstitelů
7 foto Hodnocení 8× 10 častých chyb při pěstování kedluben: Při dobré péči bude sklizeň kvalitní
6 foto Hodnocení 4× Jak zalévat sazenice. Po výsadbě jsou choulostivé a potřebují dostatek vláhy
13 foto Hodnocení 127× Jak hluboko se sází rajčata. Díky správné výsadbě rostliny dobře zakoření
14 foto Hodnocení 31× Jak pěstovat papriky. Rostliny jsou náročné na teplo, vláhu a výživnou půdu
12 foto Hodnocení 24× Jak pěstovat křen? Vyhradíme mu místo, kde nebude překážet. Sklízíme kořeny i listy
5 foto Hodnocení 3× Chřest na zahradě: Oblíbená rostlina je ceněnou delikatesou i ozdobou do kytic
5 foto Hodnocení 12× Jak pěstovat pórek? Má rád výživnou půdu a dostatek vláhy, na teplotu není náročný
5 foto Hodnocení 18× Libeček lékařský je ideální rostlinou do každé zahrádky. Pěstování je snadné
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka