Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
8 foto Hodnocení 5× Pohanková mouka je naprosto univerzální. Hodí se do pečiva i palačinek a lívanců
7 foto Hodnocení 13× Čím zahustit povidla do koláčů? Zahustit je lze hned několika snadnými způsoby
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti
7 foto Hodnocení 29× Jak předejít vyteklé náplni z koláčů? Řídké náplni lze zabránit jednoduchými triky
Video Hodnocení 12× Jak udělat jíšku a jaká mouka je na ni nejvhodnější. Začátečníkům pomůže video
5 foto Hodnocení 10× Jak udělat svítek do polévky? Připravte si s námi nadýchanou vložku do polévek
7 foto Hodnocení 373× Jak zpevnit tvarohovou náplň? Řídká náplň z koláčů a buchet zbytečně vytéká
Video Hodnocení 12× Jak udělat jíšku? Báječně se hodí do vydatných polévek, které nás krásně zahřejí
7 foto Hodnocení 37× Jak dlouho vařit chleba v guláši? Stačí chvilka a guláš fantasticky zahustíme
6 foto Hodnocení 24× Jak nejlépe zahustit kuře na paprice? Možností je několik a jde to i bez mouky
6 foto Hodnocení 2× Jak zahustit řídkou pomazánku škrobem? Je to sice pracnější a neobvyklé, ale funguje to
8 foto Hodnocení 76× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
7 foto Hodnocení 26× Z které mouky se dělá jíška? Jen jedna to může být a my vám prozradíme, která to je
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek