Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
7 foto Hodnocení 11× 7 receptů na zapečené těstoviny: Milované šunkofleky jsou jednoduché a levné
8 foto Hodnocení 43× Zapečené maso s bramborami: Vyzkoušejte lahodnou kombinaci s jemnou smetanou
19 foto Hodnocení 42× 7 receptů na cukety zapečené v troubě: Báječné dobroty nadchnou i začátečníky
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník
Osvěžující pochoutka pro parné dny: Zapečený angrešt s podmáslím a drobenkou je připravený do půl hodiny
Hodnocení 33× Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Zapečená bramborová kaše je ideální pro využití zbytků v ledničce a posune obyčejnou přílohu do chuťových nebeských výšin
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr
4 foto Hodnocení 56× Jak zapéct palačinky s tvarohem. Udělejte z oblíbených palačinek ještě luxusnější dobrotu
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka