Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
Hodnocení 124× Mufloní maso: Jaká jsou jeho specifika a k jakým kuchyňským úpravám se nejvíce hodí
5 foto Hodnocení 7× Ochrana stromků před okusem od zajíců a srnek: Prevence je snazší než zachraňování
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Český král Václav II. miloval hostiny, ale panicky se bál otravy. Ze strachu zvracel nebo se nechával věšet hlavou dolů
Hodnocení 36× Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Hodnocení 20× Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Hodnocení 79× Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Hodnocení 34× Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Hodnocení 248× Jaké maso je nejlepší na guláš a jak ho chutně připravit. Poradíme i začátečníkům
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Proč nevážím jídlo, ani nepočítám kalorie? Tohle je naše teorie
Císařovna Sisi byla posedlá štíhlostí: Držela diety, kdy měla k obědu jen syrový bílek s trochou soli, jedné věci ale neodolala
11 foto Vyhlášená perníkářka Eva peče podle 100 let starého receptu, který se dědí z generace na generaci. Tyhle perníčky pak chce každý!