Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Hodnocení 5× Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Hodnocení 40× Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Hodnocení 30× Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Hodnocení 219× Jaké maso je nejlepší na guláš a jak ho chutně připravit. Poradíme i začátečníkům