Časté chyby v kuchyni: Poradíme vám, jak mít vše dokonale připravené a uvařené
Seriál "Časté chyby" obsahuje spoustu skvělých rad, tipů a vychytávek, které vám pomohou při přípravě nejrůznějších pokrmů. Jednoduše, když budete vědět, jak předejít nejčastějším chybám při vaření, výsledek bude dokonalý. Zajímá vás třeba, jaké jsou nejčastější chyby při přípravě jíšky nebo jaké jsou chyby při tvoření čokoládových ozdob?
Jaké časté chyby s námi můžete vychytat?
Co se týče konkrétních oblastí, časté chyby bývají například při:
- vaření luštěnin či obilovin,
- sladkém pečení a zdobení,
- vaření omáček,
- dochucování jídel,
- zahradničení (pěstování, sklízení, skladování atd.),
- ohřívání jídla,
- uzení, pečení či třeba smažení,
- zahušťování,
- zavařování apod.
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Další
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná