Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dokonale hladká, chutná a přiměřeně hustá šťáva či omáčka k masu může začátečníky pořádně potrápit. Odhadnout množství a způsob zahuštění totiž bývá často podmíněno zkušenostmi kuchaře a výsledek pak lehce může zklamat nejen začínající kuchtíky, ale i jejich strávníky.

I ten, kdo je nezkušený, se může, pokud má zájem, učit od zkušených a čerpat vědomosti třeba z literatury. Naše stránky se vhodnými postupy pro začínající kuchaře zabývají už několik let. Zájemci zde najdou mnohé z toho, co jinde nikoliv. 

Jak zahustit šťávu k masu

Zahustit výpek nebo dodělat omáčku můžete hned několika způsoby

Začátečníkům doporučíme cibulovou jíšku do lednice, kterou se mohou naučit podle našeho videoreceptu a kterou mohou mít v zásobě pro příští vaření.

 

Komentáře

Další tipy a triky