20 receptů na slané i sladké pokrmy z (ne)obyčejného melounu: Užijte si léto naplno
Meloun je červený či žlutý plod se zelenou i jinak barevnou slupkou a černými semeny. Často ho mylně řadíme mezi ovoce, přitom jde o tykvovitou zeleninu. Meloun obsahuje 80–90 % vody a jen velmi málo kalorií.
Postupující léto nás zásobuje velkými, zralými melouny, plnými šťávy a svěží sladké chuti. Děti milují melounové půlměsíce, které jim na tvářích malují růžové kníry a dospělí mají rádi vše, co se dá z melounů vytvořit - a opravdu toho není málo.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Letní melounový salát
- Melounová tříšťová zmrzka
- Melounová "pizza" pro děti i dospělé
- Melounová bowle z růžového vína....
- Melouny
- Medový meloun v sušené šunce
- Meloun s feferonkou
- Melounový cheesecake
- Melounová marmeláda
- Melounové nanuky
- Melounovo-rajčatová RAW polévka
- Ledová limonáda z červeného melounu
- Malé melounové pohoštění
- Melounové smoothie se zázvorem a limetkou
- Cottage s melounem a medovo-citronovým přelivem
- Meloun Galia v pomerančovo-zázvorové marinádě
- Treska s melounem
- Melounová zmrzlina s vanilkovým jogurtem
- Osvěžující melounové špízy / salát
- Melounové osvěžení
1/20
1/20
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Melounů je mnoho druhů, v létě nás příjemně osvěží. Nabízíme přehled oblíbených melounových receptů
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Komentáře