Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Připravte si s námi dokonalý nepečený cheesecake z kinder čokoládek, který je opravdu jednoduchý na přípravu a výsledek určitě potěší nejen vaše ratolesti. Lahodné spojení mléka a čokolády dalo za vznik skvělé kombinaci chutí a přesně takovou chuť pocítíte v tomto skvělém cheesecaku.

Sešlo se vám doma několik kinder čokoládek a rádi byste je nějak využili? Pak máme pro vás dokonalé řešení. Připravte si z nich skvělý a originální cheesecake, který bude chutnat přesně jako tyto lahodné čokoládky. Příprava je velmi snadná a hravě ji zvládne i úplný začátečník

Příprava kinder cheesecaku

Na přípravu budete potřebovat rozdrcené sušenky na korpus, šlehačku ke šlehání, mascarpone a kinder čokolády. 

  1. Pomocí rozdrcených sušenek připravte korpus. 
  2. V míse vyšlehejte šlehačku.
  3. Kinder čokoládu nalámejte na malé kousky a nechte rozpustit.
  4. Do rozpuštěné čokolády vmíchejte mascarpone.
  5. Nakonec do připravené směsi přidejte vyšlehanou šlehačku a pomocí stěrky zamíchejte.
  6. Celou směs dejte na sušenkový korpus a pomocí špachtle náplň narovnejte.
  7. Poté dejte vychladit do lednice
  8. Mezitím si vytvořte polevu z kinder čokolád a smetany. 
  9. Hotovou polevu nalijte na vychlazený cheesecake a dejte opět ztuhnout do lednice. 

Pro milovníky kinder sladkostí a pochutin máme několik skvělých receptů, které můžete připravit jednoduše i doma. 

Celý recept a přesné množství surovin najdete zde: Kinder cheesecake.

Přejeme dobrou chuť. 

Další tipy a triky