7 receptů na bramborové saláty: Klasika chutná všem, ale můžeme i experimentovat
Bramborové saláty podávané jako příloha mají jednu nespornou výhodu - můžeme je připravit dopředu a nepotřebují žádné ohřívání. Naopak jsou po odležení ještě chutnější. Vše se krásně propojí a rozvoní. My si pak s našimi blízkými můžeme vychutnávat v klidu sváteční pokrm.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Pokud postup vaření nejprve rádi vidíte na vlastní oči, podívejte se na závěrečný recept. Opět klasika, která se hodí třeba na Štědrý večer ke kapříkovi. Brambory, mrkev, hrášek, okurky a vajíčka nakrájíme do velké mísy. Zvlášť promícháme majolku, velký jogurt, hořčici, sůl a pepř. Přidáme do salátu a pokud je příliš hustý, pomůže lák z okurek.
Vánoce a vánoční cukroví
Vánoce patří k nejkouzelnějším obdobím v roce a nedomyslitelně k nim patří vůně domácího cukroví.
Zpravidla se začíná perníčky, poté následují zástupci z křehkého těsta – vanilkové rohlíčky, linecké, pracny. Ke konci adventního období přijdou na řadu sněhové pusinky a kokosky. A nakonec dojde řada na nepečené druhy cukroví, jakou jsou vosí hnízda a různé kuličky.
Mohlo by vás zajímat:
Linecké cukroví | Perníčky | Nepečené cukroví | Pracny | Vanilkové rohlíčky | Kokosky | Vosí hnízda
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Komentáře