16 tipů, jak naplnit tortilly: Báječně chutnají a na stole jsou během chvilky
Tortilly jsou tenké placky, které si můžeme koupit jako polotovar, mít stále po ruce a podle potřeby jednoduše naplnit. K plnění se výtečně hodí barevná zelenina, fazole, kuřecí maso a sýry. To vše výborně chutná s ochuceným dresinkem.
Plnění tortill je zábavné a snadné. Náplně je obvykle potřeba tepelně upravit, často se jedná o osmahnutou zeleninu, kuřecí maso nebo sójové nudličky, houby i luštěniny (třeba z plechovky). Přidávat můžeme i syrovou zeleninu, cibuli, pórek, papriky a rajčata. Směs musí být dostatečně hustá, aby z tortill nevytékala, a přiměřeně pikantní. Tortilly buď nahřejeme, pak naplníme a co nejdříve podáváme, nebo je ohříváme až s náplní, a to nejčastěji v troubě nebo v kontaktním grilu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Placky plněné kuřecím masem (domácí tortilla)
- Zapečené tortilly
- Tortilla s trhaným masem (aneb když zbude pečínka)
- Tortilly plněné pikantní mletou směsí z hovězího masa
- Tortilly s koprotofu salátem
- Tortilla s vaječnou omeletou
- Tortilla s nivou a kuřecím masem
- Mexická tortilla s kuřecím masem
- Tortila s kuřecím masem a sójovou omáčkou
- Tortilly s pečeným kuřecím masem
- Zapékané tortilly s kuřecím masem a Nivou
- Tortilla plněná kuřecím masem
- Tortilly alá pizza
- Tortilly s jablky
- Tortilla plněná cottage, koprem a tuňákem
- Tortilly jako rychlé pohoštění na tři způsoby
1/16
1/16
Komentáře