uvařil 2. 5. 2010 09:42
se slaninou od místního výrobce, posypané strouhaným eidamem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 5. 2010 09:42
se slaninou od místního výrobce, posypané strouhaným eidamem
voda, mléko, sádlo, olej olivový, sůl, kaše bramborová v prášku, mouka žitná chlebová, mouka hladká, cukr, droždí sušené, slanina anglická, sýr uzený, olej olivový, koření grilovací
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor