uvařila 7. 10. 2022 12:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2022 12:45
maso hovězí, vejce, sůl, pepř mletý, pepř bílý, škrob kukuřičný, olej, olej, cibule, zázvor čerstvý, česnek, chilli paprika čerstvá, omáčka sojová sladká, omáčka chilli sladká, ocet rýžový, protlak rajčatový, cibulka zelená, koriandr, semínka sezamová
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí