uvařila 17. 3. 2010 17:41
Bagety s pomazánkou z brambor
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2010 17:41
Bagety s pomazánkou z brambor
voda, olej, sůl, mouka polohrubá, mouka hladká, cukr, droždí, zelí pekingské, rajče, okurka salátová, salám šunkový, brambory, tatarská omáčka, česnek, sůl
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky