uvařila 8. 5. 2014 21:07
Odstraníme jadřinec,jablka nakrájíme na kostičky a polovinu dáme do kastrůlku s vodou a šťávou na 4min.povařit.Přidáme med,přesnídávku a zredukujeme hustotu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2014 21:07
Odstraníme jadřinec,jablka nakrájíme na kostičky a polovinu dáme do kastrůlku s vodou a šťávou na 4min.povařit.Přidáme med,přesnídávku a zredukujeme hustotu
kefír, banán, strouhanka kukuřičná, jablko, kůra citronová, olej, voda, šťáva citronová, jablko, med tekutý, přesnídávka
Jak na fantastické červené zelí ke svatoštěpánské kachně? Skvělou chuť zajistí jablka a svařené víno
Této potraviny nevědomky sníte až kilogram týdně. Dejte si na ni ale pozor!
10 nejlepších receptů z medvědího česneku: První jarní bylinka se hodí do pomazánek, placek i polévek