uvařila 3. 4. 2012 22:04
Na drobenku nastrouháme jablka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 4. 2012 22:04
Na drobenku nastrouháme jablka
brambory, mouka hrubá, cukr krupice, tuk hera, sůl, jablko, cukr skořice, rozinky, čokoláda na vaření
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak na ty nejlepší bramboráky: Aby byly krásně křupavé, volíme správný druh mouky a brambory i správně nastrouháme
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní