uvařila 24. 3. 2010 16:57
Nakrájená mrkev (já krájím na tenké proužky) + zelí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2010 16:57
Nakrájená mrkev (já krájím na tenké proužky) + zelí
lilek, olej, cibule, česnek, semínka sezamová, arašídy, rýže, mrkev, zelí pekingské, sůl
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit