uvařil 16. 2. 2021 19:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 2. 2021 19:35
mouka polohrubá, droždí, cukr vanilkový, kůra citronová, voda, jablko, šťáva citronová, skořice mletá, cukr krupice, rozinky, rum, mléko, cukr krupice, pudink vanilkový, máslo ořechové, rum, cukr skořice, šlehačka, jablko
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky