uvařila 12. 8. 2012 15:08
dotváření polévky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2012 15:08
dotváření polévky
smetana ke šlehání, kefír, česnek, šťáva citronová, sůl, pepř, mléko, vejce
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Oběd na neděli: Kuře na paprice se zakysanou smetanou a maďarskými nočky vás nadchne!
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
Naložte si houby do octa. Získáte dokonalou pochutinu, která se hodí k steaku i do polévky