uvařila 17. 7. 2009 13:30
Boloňské špagety
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 7. 2009 13:30
Boloňské špagety
maso hovězí mleté, petrželka, olej olivový, česnek, cibule, mrkev, celer, vývar hovězí, víno červené, rajče sterilované, cukr, sůl, pepř, těstoviny špagety, parmazán
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky