uvařila 17. 7. 2009 14:00
Boloňské špagety-detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 7. 2009 14:00
Boloňské špagety-detail
maso hovězí mleté, petrželka, olej olivový, česnek, cibule, mrkev, celer, vývar hovězí, víno červené, rajče sterilované, cukr, sůl, pepř, těstoviny špagety, parmazán
Velké srovnání cen internetových prodejců potravin: Ušetřit se dá i bez akcí, stačí dobře vybrat obchod
Vypěstovat borůvky na zahradě i na balkóně je snadné: Použijte rašelinu, nechte je na slunci nebo v polostínu a pravidelně je zalévejte
Norimberské klobásky: Jak nejlépe připravit a vychutnat si hit adventních trhů v Německu? Chuti pomůže zelí, víno i cibule