uvařila 13. 3. 2012 22:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2012 22:01
přední hovězí, plec vepřová, kýta vepřová, špek, kost hovězí, cibule, řepa červená, zelí bílé, mrkev, petržel, celer, rajče cherry, protlak rajčatový, smetana ke šlehání, mouka hladká, máslo, koření nové koření, bobkový list, cukr, ocet, šťáva citronová, pepř mletý, sůl, smetana zakysaná, kopr
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 22. 9. 2024 22:48
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami
Jak ozvláštnit grilování? Zkuste ananas ve slanině nebo třeba grilovaná jablka